Bilist skal i fængsel for blå brænder – politiet knuser bilen

En Holden-ejer skal ikke bare i fængsel. De næste fire år må han heller ikke køre bil. Alt sammen fordi han i september lavede en ‘livsfarlig brænder’.

Politiet i Queensland, Australien, mente, det var livsfarligt, da en bilist og kommende far i september ville fortælle, at han skulle have en søn. Bilisten valgte nemlig at futte et sæt dæk af i sin baghjulstrukne Holden Commodore.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Mens dækkene døde, afgav de en tyk blå røg. Og det var politiet ikke tilfreds med, da en video af brænderen endte på de sociale medier. Så ejeren endte med en sigtelse for særlig hensynsløs kørsel.

Noget der siden blev til en tiltale, og i et retslokale valgte en dommer altså at give politiet ret. Det betyder, at bilisten skal en tur bag tremmer. Ligesom han ikke må køre bil de næste fire år.

Bilen? Ja, den har politiet allerede sørget for, at det lokale brandvæsen kunne øve evakuering på. Den blev for nylig hugget i småstykker som en del af en beredskabsøvelse. Det viser Queensland Police med et billede på Twitter.

Reklameblok:– Røgen var så tyk, at den kunne ses på en afstand af 100. Ødelægger du vejen, ødelægger vi din bil, så simpelt er det, siger øverstbefalende for politiet i Queensland Mark Ryan.

 

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk