Reklame:

Bilist raser over bøde på 1.200 kr. i egen indkørsel – “Det jo kun lidt forkert”

Bilisten er ikke i tvivl, om at han kun har forbrudt sig lidt i mod loven. For “folk kan jo stadig komme rundt om min bil”.

Den australske radioproducer Angus Kelleher er godt rasende, over at han har fået en bøde. Og det endda for at holde i sin egen indkørsel.

Eller holde i er måske så meget sagt. I hvert fald hvis man spørger politiet i Sydney, hvor Angus Kelleher bor. Noget af bilen holder nemlig et godt stykke uden for det, der er afmærket som Angus Kellehers indkørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og den slags manøvre koster altså. Selv mener bilisten, at han har fået 283 australske dollar i bøde svarende til 1.200 kr. i bøde, kun fordi han holdt ‘en smule’ ude på fortovet.

Angus Kelleher har siden delt sin frustration over bøden i flere radioprogrammer. Men det er altså ikke alle lyttere, der er enige med ham.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde biler og uddelte bøder efter lovligt biltræf

– Man kan ikke holde ‘en smule’ ulovligt. Det er enten eller, lød det i en SMS fra en lytter.

Reklameblok:
Parking er i det hele taget noget, der kan sætte bilisters sind i koge. Også herhjemme hvor Emilie-Louise Berger fik en bøde, for det hun selv kalder ‘en lille fejl’ i Randers. Læs mere om den sag her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?