Bilist på flugt i Berlingo – kørte 50 km med politi i hælene

Søndag aften forsøgte en flugtbilist at ryste politi af – han kørte en stjålet Citroén Berlingo hele vejen fra Odense, før han blev stoppet af en blokade ved Langelandsbroen. En tur på ca. 50 kilometer.

Sebastian Mason Lloyd var hurtigt fremme med kameraet, da først en hurtiggående Citroén Berlingo og dernæst op mod ti lige så hurtige politibiler passerede ham på den fynske motorvej.

Det, Sebastian Mason Lloyd filmede, viste sig siden at være en biljagten, der havde stået på siden Odense, hvor politiet havde fået en anmeldelse om, at Berlingo’en kørte hasarderet.

LÆS OGSÅ: Bilist sprang om på bagsædet under politijagt – nu skal han i fængsel


– Vi får en anmeldelse om en bil, der kører uhensigtsmæssigt, og da vi tjekker nummerpladen, er den meldt stjålet. Men føreren vil ikke stoppe, fortæller vagtchef Torben Jakobsen til TV2 FYN.

Hvilket altså udløste en cirka 50 kilometer lang biljagt, der første stoppede, da Berlingo-chaufføren mødte en blokade af politibiler for foden af Langelandsbroen.

Han blev dog anholdt uden dramatik, da synet af det store politiopbud har meldt game over for Berlingo’en.

Politiet har siden afhørt manden, der er i slutningen af 30’erne. Om der er andre grunden til, at bilisten ikke ville standse, har Fyns Politi endnu ikke sagt noget om.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se videoen.


Reklame: