Bilist ofrer Tesla for at stoppe voldsmand

Bilist ofrer Tesla for at stoppe voldsmand. Ikke alle helte bærer kapper. Faktisk kører nogle af dem gange kører de Tesla'er.

Ikke alle helte bærer kapper. Faktisk kører nogle af dem gange kører de Tesla’er.

Det kunne det kinesiske medie UDN fortælle, da en taiwanesisk bilist fornyelig valgte at ofre sin Model 3 for til gengæld at få stoppet en anden bilist.

Historien går, at Tesla-ejeren forsøgte at redde en ven fra et bilistens vrede ved brugte Model 3’eren som en slags godhjertet rambuk.

LÆS OGSÅ: Kørte 236 km/t – her kan du måske snart købe beslaglagt LamborghiniForud for nogle overvågningsoptagelser, som kan ses længere nede i denne artikel, er to bilister tilsyneladende røget i totterne på hinanden over et sammenstød på vejen. For den ene part kammer situationen dog over, og det udvikler sig til et egentlig angreb på den anden bilist, som kører en sort Tesla Model 3.

Meget heldigt befinder en ven af Tesla-ejeren – som sjovt nok også ejer en Tesla – sig på samme vej. Herefter er der meget kort fra tanke til handling.

Formåede at flygte – men…
Overfaldsmanden skulle ikke slippe godt fra sin ugerning. Derfor besluttede bilisten i den hvide Tesla sig for at afskære ham vejen. Ganske enkelt ved at køre ind i overfaldsmandens bil, ligesom overfaldsmanden forsøgte at tage flugten.

Begge biler fik temmelig store skader. Men overfaldsmanden og nogle venner formåede at flygte fra stedet. Siden er det dog lykkedes for firmaet, som ejer den bil – en Toyota Corolla – manden kørte i, at identificere ham.

De oplysninger kunne det lokale politi siden bruge til at anholde manden og dennes venner for at forstyrre den offentlige orden.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk