Reklame:

Bilist med kæmpe forklaringsproblem – mister lejebil med 108 km/t

Et langt lige stykke vej som det på Darupvej i Roskilde kan være for stor en fristelse for nogle bilister. Tirsdag blev en 38-årig mand lasermålt til en hastighed på 108 km/t.

Dyrskuepladsen på Darupvej i Roskilde er et langt lige stykke vej. Og det kan være fristende for nogle bilister. For fristende. Af samme grund kigger politiet af og til forbi. Det skriver SN.dk.

Og tirsdag eftermiddag var der gevinst. Her kørte en 33-årig mand fra lokalområdet nemlig alt for hurtig i sin bil. Faktisk så hurtigt at han hverken har nøglerne til bilen eller sit kørekort længere. Med en hastighed på 108 km/t forbi politiets lasermåling gjorde manden sig nemlig skyldig i vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Manden blev efterfølgende stoppet, og her konstaterede politiet, at manden godt kunne være påvirket af kokain. Han fik derfor også taget en blodprøve. Med sigtelsen for vanvidskørsel har han nu noget af et forklaringsproblem. Bilen er nemlig ikke hans egen. Den tilhører derimod et udlejningsfirma. Deres firehjulene ejendom må firmaet dog se langt efter. En dommer kan nemlig vælge at sige at god for, at staten må konfiskere bilen.

Flere billeder: presse-fotos.dk


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?