Bilist kørte over for rødt – fik en omgang peberspray af politiet

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det udløste en lang række sigtelser, da en bilist mandag aften kørte over for rødt i Odense bydelen Sanderum. 

Det er både dumt og ulovligt at køre over for rødt. Konsekvensen er i udgangspunktet et klip i kørekortet, en bøde på 2.000 kr. plus et tillæg til Offerfonden på 500 kr. Så ‘billigt’ en 28-årig mand dog ikke, da han mandag aften kørte over for rødt i Odense-bydelen Sanderum.

Første kørte manden over for rødt. Uheldigvis for ham lige foran en patruljevogn som derfor bragte ham til standsning. Det skriver Fyens.dk.

Og så begyndte sigtelserne ellers at rulle. For det viste sig, at manden slet ikke havde noget kørekort. Ligesom han i øvrigt havde drukket for meget til at køre bil i det hele taget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det var den 28-årige dog ikke helt tilfreds med, og så tog temperamentet over. Politiet måtte efterfølgende bruge peberspray for at få manden til at falde ned igen. Oveni blev manden påny sigtet. Denne gang for at modsætte sig anholdelse og for vold mod politiet.

– – Lige nu afventer vi resultatet af blodprøven. Uanset hvad sigtes han for de øvrige forhold, siger politikommissær ved Fyns Politi Erik Skov til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk