Bilist knaldet med 168 km/t i laserkontrol


I forbindelse med en hastighedskontrol på Hirtshalsmotorvejen målte Nordjyllands særligt én bilist med alt for meget fart på.

I forbindelse med en hastighedsmåling på Hirtshalsmotorvejen tirsdag i denne uge lagde en betjent fra Nordjyllands Politi omkring kl. 18 mærke til, at det gik alt for stærkt for især én bil.

Og ganske rigtigt – bilisten kørte forbi politiets lasermåling med hele 168 km/t, og det på en strækning hvor den højst tilladte hastighed er 130 km/t, fremgår det af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

LÆS OGSÅ: Derfor får du en bøde for at parkere foran dit eget husEfter bilisten havde passeret laseren, besluttede ordensmagten på stedet at sende en patruljevogn efter bilen.

Da man fik bragt bilen til standsning, viste der sig at sidde en 57-årig mand bag rattet. Han kan nu se frem en betinget frakendelse af kørekortet foruden en hilsen på 4.500 kr. fra politiet.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk