Bilist hyldet for parkering – blokerede for fotovogn


På de sociale medier bliver bilisten hyldet som ‘en levende legende’ for sin parkering. 

– Jeg havde ti minutters ventetid at slå ihjel og parkerede for at tage en lille pause.

Sådan skriver en australsk bilist om et billede, han fornylig lagde på Facebook. Og her er andre brugere af det sociale medie ikke senere til at rose valget af netop den parkeringsplads.

Manden valgte nemlig at parkere lige foran en fotovogn, skriver The Sun.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I kommentarerne til billedet bliver manden blandt andet rost for at være en helt. Sådan ikke en af dem der ikke går med kappe. Andre bilister er dog ikke lige så fyldt med taknemmelighed. Nogle siger nemlig, at manden med sin parkering samtidig blokerer for det skilt, som rent faktisk advarer trafikanter om fotovognenes tilstedeværelse.

LÆS OGSÅ: Jack blokerede en fotovogn – “Jeg vil gøre det igen”

Ses vi til Auto Show?


Atter andre er slet ikke så sikre på, at manden overhovedet gør andre trafikanter en tjeneste. Snarere omvendt. Politiet er nemlig stadig i stand til at fange fartsyndere, selvom manden parkerer, hvor han gør.

Og sådan går diskussionen frem og tilbage om mandens ‘parkering’ på de sociale medier. Nogle mener endda, at bilisten risikerer en bøde, fordi han valgte at forstyrre politiets arbejde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk