Bilist forsøgte at snyde lane assist – endte i grumt uheld

En Peugeot-ejer kunne meget vel være død i armene på nogen, men den 'kørsel' han lagde for dagen. Eller kørsel er måske så meget sagt.

En Peugeot-ejer kunne meget vel være død i armene på nogen, men den ‘kørsel’ han lagde for dagen. Eller kørsel er måske så meget sagt.

For med en flaske vand kiltet ind i rattet finder han og en medpassager stor morskab i, at de tilsyneladende har ‘snydt’ bilen til at styre selv. Men de to kloge hoveder har bare lige glemt at tage højde for, at selv vandflakser kan falde i søvn bag rattet.

Og når der ikke er noget, som holder fast i rettet, ja – så står lane assist-systemet altså fra. Og det sker hurtigere end de to, kan nå at gribe ind.

LÆS OGSÅ: Kæmpe brøler i syns-systemet: Se her om din bil er ramtOg fordi bilen i forvejen har godt med fart på, bliver det hurtig alt for sent, at der bliver revet desperat i rattet.

Ud fra videoen ser det ud til, at de to slipper uskadt fra uheldet. Og heldigvis har de ikke ramt andre på vejen. Helt uden et retsligt efterspil slipper de to nok ikke. Det hjælper bestemt ikke, at videoen af deres kørsel har spredt sig over alt på de social medier.

Husk at afspille klippet med lyd på. Ironien vil næsten ingen ende tage.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk