Bilist forsøgte at flygte – nu ryger mors bil

Natten til lørdag blev en 21-årig mand fra Vonsild anholdt efter en politijagt. Det koster nu hans mor en bil.


Det begyndte på Ålegården i Kolding og sluttede på Sønderjyske Motorvej ved Haderslev, og nu koster den en kvinde hendes bl. Natten til lørdag sad hendes 21-årige søn nemlig bag rattet.

Han trådte dog så hårdt på speederen, at politiet kunne sigte ham for vanvidskørsel. Undervejs måtte politiet køre over 200 km/t for at følge med ham.

Og af samme grund har politiet ret til at tage bilen fra ham. Hvordan han så ordner den internt i familien er ikke politiets ansvar. Men bag hjemmets fire vægge er den 21-årige nok ikke verdens mest populære mand i øjeblikket.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
–  Undervejs bliver der kørt vanvidskørsel med hastigheder på over 200 km/t. Der er tre personer i køretøjet, og de bliver til sidst bragt til standsning uden yderligere dramatik, siger vagtchefen til JV.dk.

Lørdag eftermiddag afventede Sydøstjyllands Politi stadig et svar fra bilens ejer, om hvordan hun forholder sig til beslaglæggelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk