Reklame:

Bilist forbløffet over p-vagt: Gik “amok” og gav alle en p-bøde

En bilist står forbløffet tilbage, efter at en p-vagt angiveligt gik amok på en parkeringsplads og efterlod p-afgifter i samtlige forruder på de parkerede biler.

En parkeringsafgift er uheld. Og i mange tilfælde en meget dyrt. Med andre ord virkelig sure penge at skulle af med.

I Buckinghamshire, England, står en bilist dog noget forbløffet tilbage over den opførsel, som en parkeringsvagt lagde for dagen forleden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det skriver Mirror, at de har læst på Reddit.

Den pågældende bilist har delt et billede fra parkeringspladsen. Og alle biler på billedet har ganske rigtigt en p-afgift siddende i forruden.

Parking Warden at High Wycombe Station made his bonus today
by u/Disastrous_Score6757 in CasualUK

P-vagtens ‘hårde’ arbejde har efterfølgende fået Reddit-brugerens opslag til at eksploderer i kommentarer. Folk har nemlig forslag til, hvad årsagen kan være.

Reklameblok:
Nogen mener, at det må være p-vagtens dårlige dag, der er forklaringen. Mens andre mener, at teknikken har drillet, og p-vagten derfor ikke havde andre muligheder end at udskrive de mange afgifter.

Som noget helt tredje bliver der også foreslået, at briterne simpelthen bare er dårlige til at parkere efter reglerne. Forklaringen skal nok findes et sted derimellem.

Brugeren, der i første omgang lagde billedet på Reddit, er tilsyneladende ikke i tvivl. Det handler om bonusser.– Den p-vagt fik da sin bonus i dag, lyder det i den korte tekst der ledsager opslaget til teksten.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?