Bilist fik bøde for at holde i kø til vaskehal

Foto: Camilo Jimenez

En britisk bilist har fået en p-bøde på 100 pund svarende til 900 danske kroner. Selv siger han, at han holdt i kø til en vaskehal.

Da Ahsan Haji 19. marts i år ville vaske sin bil, holdt han 45 minutter i kø på den lokale BP-tankstation. 20 minutter mere end han åbenbart måtte. Men det blev han først klar over en uge senere, da et parkeringselskab sendte ham en bøde på 100 pund.

Over for den britiske lokalavisen Gloucestershire Live fastholder Ahsan Haji, at han ikke parkerede på tankstationens. Derimod holdt han hele tiden i kø. Ligesom seks/syv andre bilister i øvrigt gjorde, siger han.

Ahsan Haji har da heller ikke tænkt sig at betale. Men i brevet, som han har modtaget, skriver Euro Parks, at ‘kameraer har registeret, at han først forlod området efter de 20 tilladte parkeringsminutter”.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Den bøde skal jeg absolut ikke betale. De (parkeringsselskabet, red.) burde skamme sig over den opførsel, siger Ahsan Haji til lokalavisen.

I England – eller i hvert fald på den pågældende tankstation – må man altså ikke holde i kø, selvom en anden bil optager vaskhallen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk