Bilist får med strømpistolen… og smadrer henover patruljevogn

En video, der viser øjeblikket, hvor en betjent skyder en bilist med strømpistol, er dukket op på Twitter. 

En video, der viser øjeblikket, hvor en betjent skyder en bilist med en strømpistol, er dukket op på Twitter. 

“Velkommen til New York.”

Sådan indledes et tweet, som ledsages af en noget bizar video fra gaderne i New York-bydelen Brooklyn. Det korte klip viser en betjent, der affyrer en strømpistol ind gennem sideruden på en hvid Hyundai Sonata.

Lokale medier skriver, at betjenten og en kollega forinden havde spottet den hvide sedan, fordi den stod parkeret på sted, hvor parkering er forbudt. Da betjentene nærmer sig bilen, kan de ifølge samme medier lugte hash på lang afstand af bilen. Den 29-årige fører bliver derfor bedt om at stige ud.Hvilket han gør. Passageren på forsædet rækker derimod ud efter rattet, får hevet sig selv om bag det og forsøger at stikke af fra stedet. Hvilket han har held med. Det er endnu uvist hvorfor. Men dramatisk ser det ud.

LÆS OGSÅ: Dansk politi har fået nye lasere – så lagt ‘skyder’ de nu

New York Post skriver, at lykkedes passageren, som altså blev fører af bilen, at køre fra stedet. Det selvom om den ene af betjentene får affyret sin strømpistol ind af bilens åbne siderude.

Tog flugten til fods
Flugten gik dog udover den civile patruljevogn, som betjentene kørte i. Hynduai’en planter simpelthen det ene forhjul på kølerhjelmen af patruljebilen, inden den kører væk. Langt kom den dog ikke.

Politiet fandt senere bilen efterladt blot tre blokke fra stedet. Føreren slap dog væk til fods, og ifølge Carscoops er han ikke fundet endnu. Hvad angår den 29-årige, blev han fundet i besiddelse af en række stjålne kreditkort, hvilket han sammen med hashforholdet blev sigtet for.

Han er dog løsladt igen.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk