Bilist får bøde for at køre over 700 km/t i 70-zone

WHAT? Bilist får bøde for at køre over 700 km/t. Hvem siger, at der ikke findes hurtige Ford-biler?

Hvem siger, at der ikke findes hurtige Ford-modeller?

I hvert fald ikke os. Og da slet ikke en fotofælde i den italienske kommune Offagna. Okay, det var en klokkeklar teknisk fejl, da fotofældens kamera skød en forbipassende Ford Focus til at køre hele 704 kilometer i timen, hvor den højst tilladte hastighed er 70 km/t.

Men alligevel – og utroligt nok – udskrev det lokale politi en bøde. 850 euro og ti klip i kørekortet udløser sådan en ‘forseelse’. Det skriver det italienske bilmediet Autoappassionat.

Nuvel, 850 euro – eller det der svarer til små 6.500 kroner – er vildt billigt sluppet, hvis hastigheden reelt havde været så vanvittig. Sagen har da også rundet myndighedernes bord. Men herfra er svaret, at man underligt nok ikke synes, at bøden skal annulleres. Her råder man i stedet bilisten til at ‘appellere’ bøden i retten. Selv en Bugatti Chiron Supersport vil have svært ved at indhente de manglende 454 kilometer i timen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk