Bilist får BMW beslaglagt – forsøgte at flygte med 200 km/t over Lillebælt

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det, der skulle have været en rutinekontrol, udviklede sig til en biljagt, da en 29-årig mand forsøgte at stikke af fra Fyns Politi.

– Klokken 00.17 vælger en af vores patruljer at stoppe en BMW til en helt almindelig paragraf 77-kontrol på E20, det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til B.T.

Til mediet oplyser vagtchefen, at politiet fik kontakt til BMW’en ved Ejby. Men at det herfra går meget hurtigt. Sådan helt bogstaveligt. Bilisten vælger nemlig at hæve farten, fortsætte vest over Fyn og ud på Lillebæltsbroen. Her taber Fyns Politi kortvarigt BMW’en af syne.

Det selvom der var tre patruljebiler med i jagten på bilen. Vagtchefen fortæller, at hastigheden flere gange over 200 km/t på motorvejen, før BMW’en når Fredericia by og flere gange køre over 100 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Biljagten, der på det tidspunkt har varet en halv times tid, får dog en ende. Bilisten – der viser sig at være en 29-årig mand fra Rødding i Sønderjylland – valgte nemlig selv at stoppen. I bilen, siger vagtchefen til mediet, fandt man flere genstande, som kan være tyvekoster.

Desuden mistænkte politiet på stedet den 29-årige for at være påvirket af stoffer. Hvad angår BMW’en blev den blev beslaglagt med henblik på konfiskation efter reglerne om vanvidsbilisme. Ifølge vagtchefen skal bilisten ikke regne med at se den bil igen.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk