Bilist dummede sig gevaldigt – altså lige foran politiet

Foto: presse-fotos.dk

Han skulle slet ikke have sat sig bag rattet, afslørede politiets kontrol.

Lørdag aften mente en 33-årig mand sandsynligvis, at han var i stand til at køre bil. Men i Roskilde i krydset Algade – Hestetorvet dummede han sig alligevel. Og så endda lige foran en patrulje.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Bilist dummede sig med en tusch – nu har politiet bilen

Manden valgte nemlig at blæse på, at der i krydset var rødt for ham. Det kunne betjentene ikke undgå at se, og de satte af samme grund kurs efter manden.Et alkometer afslørede kort efter, hvad der var galt.

Det viste sig nemlig, at den 33-årige havde drukket alt for meget til, at han på lovlig vis måtte føre bil. Han havde dog ikke drukket så meget, at der var tale om vanvidskørsel. Anholdt blev manden alligevel.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Efter en blodprøve blev han løsladt igen. De næste par dage kan han så bruge på at afvente et mere præcist svar. Alkoholpromillen ændre bare ikke på, at han skal betale for at køre over for rødt.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk