Bilist brækkede sig ud af bilruden – så stak han af fra politiet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Søndag aften fik politiet kontrakt til en mandlig bilist som bestemt ikke havde det for godt. Manden endte dog med at flygte til fods.


Søndag aften i sidste uge havde politiet egentlig kontakt til en bilist, som mildt sagt havde set bedre dage. Kort forinden havde Midt- og Vestsjællands Politi fået en anmeldelse, om at manden skiftevis brækkede sig ud af den forreste siderude og kørte videre.

LÆS OGSÅ: Magnussen: “Derfor foretrækker jeg Haas”

Da en patrulje fik kontakt til manden ved Solrød Strand, var han slumret hen over forsæderne. Men da politiet fik vækket ham, satte han sig pludselig for at køre fra stedet. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her strejfede han en bil, som stod parkeret på Solrød Byvej. Det lykkedes dog manden at komme videre, men på Hulvejen smider han bilen og flygter til fods. Og på trods af en efterfølgende søgning med hunde i området lykkedes det ikke politiet at opspore manden igen.

Ikke før lidt videre efterforskning viste, at manden bag rattet er identisk med en 26-årig mand fra Jylland. Han stak muligvis af, fordi han ikke har noget kørekort. Bilen, han brækkede sig i – og ud af – var i øvrigt ikke hans egen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Bilens reelle ejer – en kvinde – har af samme grund fået en bøde for at overlade nøglerne til en person uden kørekort. Alene det bidrag til statskassen løber op i 2.500 kr.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk