Bilist blæste gennem 60-zone og fik Volvo beslaglagt

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Sent søndag aften gjorde en 46-årig mand fra Holbæk sig uheldigt bemærket over for politiet ældre i en Volvo V40.

Det begyndte søndag aften kl. 23.34, da en ældre Volvo V40 kørte over for rødt lys på Valdemar Sejrsvej i det centrale Holbæk. Uheldigvis for manden bag rattet – en 46-årig fra lokalområdet – så politiet det.

Og umiddelbart skulle man tro, at manden ville være sluppet med en bøde på 2.000 kr. og et klip i kørekortet. Men den 46-årige havde absolut ikke lyst til at tale med patruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I stedet forsøgte manden at tage flugten i Volvoen. Her nåede han op ‘ over 130 km/t i en 60-zone’, fortæller politikredsen i døgnrapporten. Hastigheden var dog ikke nok til at ryste patruljen af, som med hjælp fra en anden patrulje fik anholdt manden kl.23.45. Her blev han præsenteret for en lang række sigtelser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ud over at Volvoen er beslaglagt for vanvidskørsel, blev manden konstateret påvirket af stoffer, derfor blev han taget med på sygehuset for at få taget en blodprøve, inden han blev løsladt igen. Volvoen ser han måske aldrig igen. Førerretten har også meget lange udsigter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk