Reklame:

Bilist anholdt – skjulte kokain i rattet

Torsdag eftermiddag stoppede Østjyllands Politi en bare 18-årige bilist i Risskov. Manden bag rattet lugtede kraftigt af hash. Det samme gjorde bilen.

En blot 18-årig bilist blev torsdag eftermiddag anholdt og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand. Da Østjyllands Politi fik kontakt til ham, lugtede han kraftigt af hash. Men måske lige så væsentlig gjorde bilen det samme. Især rattet.

Det fik politiet til at tro, at der i bilen var mere hash, end de umiddelbart kunne finde. Det viste sig da også at holde stik. En narkohunds næse kunne nemlig bekræfte, at rattet var interessant.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fremgår af døgnrapporten.

Betjentene besluttede sig derfor for at skille rattet ad. Hvilket gav pote. Under ratstammen fandt betjentene noget skunk, mens man i rattet fandt både hash og kokain. Samlet førte politiets møde med den 18-årige til, at manden blev sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand, ligesom han er sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videre salg.

Alene bøden for narkokørslen løber op som minium op i et klip i kørekortet og en halv månedsløn.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?