Bilen her er IKKE en Lamborghini Aventador SVJ


Men hvad er det så? Jo, under døre, lygter og den skriggule lak gemmer sig noget japansk.

Har de fleste af os råd til en Lamborghini? Svaret er selvfølgelig et indlysende nej. Men hvad nu hvis, man virkelig gerne vil have én?

Tja, hvis finanserne ikke rækker til den ægte vare, er der kun én vej at gå. Og det er af ‘gør-det-selv-stien’. Eller i det mindste at få nogen til at gøre for dig.

Det har en inder, som brændende ønsker sig en Aventador SVJ, gjort. Sådan en har han bare ikke. Faktisk er udgangspunktet noget mere ydmygt. Dream Customs India har nemlig ‘kun’ haft en Civic med to-liters benzinmotor og 141 hestekræfter at arbejde med.Men hvor der er lang vej op til de tolv cylindre i v-form, er det ikke den ringeste replika, vi har set. Slet ikke – faktisk. Meget Honda er der nemlig ikke tilbage. Ikke visuelt i hvert fald. Her er både saksedøre, former ude og inde og en enorm hækvinge som ligner.

Lamborghini er nok ikke glade, men…

Så ikke et ord om at der mangler 4.500 kubik, 629 hestekræfter og – hvis du spørger os – en noget større hjulmontering.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk