Politibil kørte ‘ræs’ – samlede 1,6 mill kr. ind til kræfteramte børn

Foto: presse-fotos.dk

Der var superbiler, og så var der én politibil – da der lørdag blev kørt penge ind til børncancerfonden.

Mens superbilerne kørte ‘om kap’ for at samle penge ind til børnecancerfonden, var politiet også til stede, da der lørdag var Sportscar-event på Jyllandsringen. Her samlede superbilerne penge ind til børnecancerfonden.

I alt blev det til 1,6 millioner kr. på dagen. Og selvom alle bilerne er spektakulære i sig – vi taler om alt fra Lamborghini til Lotus, McLaren og Ferrari – stak især én bil ud. En Ferrari Monza SP2, som er en del af Ferraris program for specialmodeller.

Reklameblok:Uden dansk afgift koster bilen 18,5 millioner kr. Sammen med søsterbilen SP1 er den kun produceret i et meget lille antal, og du skal være særligt inviteret af Ferrari for overhovedet at få lov til at købe en af bilerne. Justin Bieber, Kim Kardashian og flere andre kendisser er eksempelvis havnet i Ferraris sorte bog og dermed udelukket fra den biltype.

Tilbage på Jyllandsringen samlede politiet godt nok ikke penge ind. Men de fremmødte betjente fik et lille område for sig, hvor de gav gratis ture i en uniformeret Volkswagen Passat Variant. Til stor glæde for børn og de lidt større med barnlige sjæle.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billeder fra dagen

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk