Bil beslaglagt – stoppet to gange samme dag

En 46-årig mand fra Kalundborg har fået beslaglagt sin bil, fordi han er blevet stoppet tre gange på to år uden kørekort
Foto: Rigspolitiet

Søndag eftermiddag i sidste måtte en 46-årig mand aflevere nøglerne til sin bil til politiet – han var blevet stoppet to gange samme dag.

Klokken var 16.35, da politiet søndag i sidste uge sigtede en 46-årig mand fra Kalundborg for kørsel uden førerret.

Det skriver tv-kalundborg.dk.

Det var dog ikke den eneste gang, politiet havde fat i manden den dag, skulle det vise sig. Selv samme patrulje så nemlig den 46-årige køre fra det sted, hvor de egentlig havde stoppet ham. Hvilket fik betjentene til at vende om.LÆS OGSÅ: KØBTE LAMBORGHINI OG KØRTE 236 KM/T – BILEN RØG SAMME DAG!

Forinden var manden nemlig blevet gjort bekendt med, at han nu for anden gang på blot tre år var blevet stoppet uden kørekort. Og skete det bare én gang mere, ville hans bil blive beslaglagt.

Hvilket manden dog i første omgang altså blæste på. Men det kom han til at fortyde. For politiet beslaglagde prompte bilen, da den 46-årige for anden gang den søndag blev stoppet.

Beslaglæggelsen var den 46-årige ikke enig i, derfor skal en dommer nu se på, om betjentene har ret. Har de det, må staten i sidste ende konfiskere bilen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk