Betjent genkendte dem – nu er de sigtet for at lave ‘hjulspin’

Arkivfoto: presse-fotos.dk

To mænd på henholdsvis 17 og 24 år har indgået forlig med Kalundborg kommune i en hærværkssag der både inkluderer tis og hjulspin. 

Egentlig var Midt- og Vestsjællands Politi hjulpet godt på vej af overvågningsbilleder. Men det var først, da en lokalbetjent genkendte to mænd på 17 og 24 år fra noget overvågningsvideo, at der skete noget i sagen, hvor en cafe i Kalundborg var blevet udsat for hærværk.

I alt, skriver politiet, var det en gruppe på 10-15 unge mænd, der stod bag balladen. Noget, der blandt andet betød brandmærker efter hjulspin – formentlig fra scootere – på stedet.

Mandag i sidste uge mødte de to mænd så op på politistationen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– De indgik et forlig med kommunen om at betale for en reparation af træterrassen. Derudover kan de forvente en bøde i sagen. Overvågningen førte desuden til, at flere unge blev sigtet for at kaste affald, tisse op af bygningen og lave hærværk på borde og stole, skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk