Ejer af beslaglagt Lamborghini: Politiet har ingen beviser

Den norsk bosiddende iraker, der tilbage oktober fik beslaglagt sin Lamborghini i Hirtshals, mener ikke at politiet har et eneste bevis.

Den norsk bosiddende iraker, der tilbage oktober fik beslaglagt sin Lamborghini i Hirtshals, mener ikke at politiet har et eneste bevis.

En iraker i 30’erne med bopæl i Norge var på vej hjem med sin spritnye Lamborghini Huracan Performante Spyder, da han få kilometer før færgelejet i Hirtshals gjorde sig skyldig i vanvidsbilisme.

Eller det mener politiet i hvert fald. Ordensmagten siger, at irakeren, der dagen forinden havde købt Lamborghini’en i Tyskland, kørte op mod 236 km/t på Hirtshalsmotorvejen.

Derfor kunne politiet med henvisning til loven om vanvidsbilisme tage den spritnye superbil fra manden.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Men det mener irakeren dog ikke, at Nordjyllands Politi kan tillade sig. Faktisk mener han ikke, at politiet har skyggen af bevis for den høje hastighed.

Det skriver Stavanger Aftennblad.

Ejerens mening ændrer dog ikke på, at bilen stadig står opbevaret i en lagerhal i Aalborg, som Nordjyllands Politis råder over.

Artiklen fortsætter efter videoen:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk