Benzinprisen falder fortsat – den billigste i 11 måneder

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Hvis du tanker Blyfri 95 i dag, kan du få en liter til 13,09 kr. Diesel er endnu billigere.

Hvis bilen mangler benzin eller diesel er det en rigtig god idé at tanke i dag. Fredag er benzinprisen nemlig helt nede i 13,09 for en liter 95 oktan. Dieselen, der er endnu billigere literen, er helt nede i 12,89 kr.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og selvom det langt fra er nogen foræring at fylde bilen op i Danmark, er det meget længe siden, brændstof har været så billigt. Faktisk skal vi helt tilbage til begyndelsen af året for at finde sammenlignelige priser.

Det viser et hurtigt gennemgang, som Boosted har foretaget hos landets benzinselskaber. Faktisk skal vi helt tilbage til den 13. februar i år for at finde de samme priser. I den sammenhæng er det værd at nævne de rekordhøje benzinpriser fra i sommer.

I juni kostede en liter blyfri 95 20 kr. Nogle steder røg prisen endda over. Så dyr havde det aldrig før været at tanke benzin herhjemme. Og selvom 13,09 kr. lige nu synes billigt, så har det faktisk været endnu billigere at fylde tanken op.

Reklameblok:I corona-året 2020 kostede en liter benzin under 9 kroner. Så der er altså nogle kroner endnu ned til det meget lave prisniveau.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk