Bentley mangler folk – skal du læres op?

Nu har du chancen for at få din daglige gang blandt nogle af verdens mest ekslusive biler. Bentley søger nemlig - temmeligt mange - trainee

Nu har du chancen for at få din daglige gang blandt nogle af verdens mest ekslusive biler. Bentley søger nemlig – temmeligt mange – folk.

Tidligere på måneden kunne vi her på Boosted.dk fortæller, om at et engelsk firma søger en person som gider se Top Gear for dem. Samtlige 30 sæsoner inklusiv specials vel at mærke.

Er det alt for meget fjernsynskigger til dig, kan vi nu fortælle, at Bentley en ledig stilling. Faktisk har de flere. Mange flere. Helt konkret søger det engelske prestige-mærke lige nu 133 nye trainees, som alle får deres gang på fabrikkens hovedkvarter i byen Crewe.

De 133 nye ansigter skal især arbejde med digital teknologi og ingeniørfaget. Men af de mange trainee-stillinger vil 20 procent være indenfor software-og dataudvikling, siger Bentley.Dem, som klarer sig bedst, vil Bentley tilbyde faste stillinger i en af fabrikkens syv afdelinger. Man kan endda havne i PR-afdelingen.

Om den store rekrutteringsrunde har HR-chefen Dr. Karen Lange sagt, at ‘Bentleys nye kolleger vil spille en afgørende rolle i mærkets mål om at nå en bæredygtig fremtid inden for luksuriøs mobilitet’.

Bentley modtager allerede ansøgninger, og de første trainees begynder efter planen i deres nye job i begyndelsen af januar næste år.

Du kan søge lige her.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk