BBS laver retro-koncept ud af den nye Golf GTI

BBS Kraftfahrzeugtechnik AG har lavet et nyt retrokoncept på basis af en Volkswagen Golf GTI Mk.8

Den nyeste Volkswagen Golf er langt fra den mest appetitlige, men det har den tyske fælggigant lavet om på.

For set bare Golf 8-konceptet her. Mere retro kan det næste ikke blive. I hvert fald ikke når vi snakker om den legendariske Volkswagen-model.

Spørger du os, er det her elementer fra 80’erne Golf II blandet med det allernyeste fra Golf-hylderne. Og det holder altså.


GTI BBS Concept hedder bilen, og den kommer endda med guldfarvede hjul. BBS har dog holdt hele konceptet som en visuel-opstrammer. Der er altså ikke ændret noget under hjelmen. Men med 245 hestekræfter og 370 newtonmeter fra den to-liters, firecylindrede benziner er der også ok med kræfter at komme efter.

Det der?! Det’ retro!
Nu sagde vi jo godt nok, at BBS har holdt sig strengt til visuelle forbederinger. Det passer ikke helt. For Golf’en har faktisk fået et Borla-udstødningssystem. Bare så den kan sige lidt mere.

BBS’ opgraderinger på Golf’en er få men meget effektfulde i det hele taget. Det kan ikke undgås, at de 19″ BBS Super RS-fælge fanger med det samme. Omend ikke andet så på grund af farven.

H&R-gevindet gør bestemt også sit. Og er det bare os, eller sidder det ‘franske tågelys’ bare spot on?!

Gid man ku’ købe GTI BBS Concept. Omvendt er det jo ikke forbudt at lade sig inspirere, hvis man står med sig eget Mk.8-projekt.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk