Reklame:

Batterierne i de første Teslaer begynder at dø – “Kan ikke køre over 100 km/t”

Når batterierne nærmer sig slutnigen af livet, vil ejerne opleve det som biler der ikke kommer over 100 km/t.

Batterierne i de første Teslaer – roadster-modellen fra 2008 til 2012 – begynder at dø. Men ikke de batterier, man skulle tro. Faktisk klarer de oprindelige batterier sig ok, siger værkstedet Gruber Motor Company der har specialiseret sig i modellen.

LÆS OGSÅ: 7 sure naboer taber sag: Får ikke én krone ud af lukket racerløb

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det er i stedet de opdaterede batteripakker som er begyndt at stå af. Det vil ejerne, siger Gruber Motor Company, opleve som biler der ikke kan accelerere efter 60 miles (96,5 km, red.).

Værkstedet siger, at man har kendskab til flere Tesla-ejere, der oplever, at deres Roadstere langsomt bliver ringere at køre, indtil det til sidst ‘ikke kan lade sig gøre’.

Besynderligt nok er det batteripakken med en oplyst rækkevidde på 400 miles svarende til  643 kilometer, der er begyndt at stå af. Opgraderingen af batteripakken begyndte Tesla at tilbyde Roadster-kunderne i 2016.


Reklameblok:




Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?