Bankrøver i BMW ville købe sin flugtbil efter røveri

Der er ikke pointe at hente for at gætte, hvordan det selvfølgelig endte.

En mand fra Texas er fornyelig idømt en fængselstraf på 20 år for at have begået et bankrøveri. For at komme væk fra banken efter sin ugerning benyttede manden sig af en BMW, som han havde på prøve.


Med pengene havde den 50-årige  Eric Dion Warren dog tænkt sig, at BMW’en helt reelt skulle skifte ejer. Pengene gik han ind i en bank med et sortmalet attrappistol for at skaffe, fremgår det af anklageskriftet mod ham.

Her lagde Eric Dion Warren en seddel på bordet foran en bankansat. På sedlen stod:


Det her er et fucking røveri. Nar mig og dø. Jeg vil have 10.000 dollars i 50 og 100-dollarsedler. Du har et minut fra nu‘”

Personale kendkendte flugtbil
Efterfølgende lykkedes det faktisk Eric Dion Warren at flygte fra banken i den lånte BMW. Med de 3.000 af de 10.000 dollars vendte han derpå tilbage til BMW-forhandleren for at lægge udbetalingen på bilen.

I mellemtiden havde forhandleren dog hørt om røveriet. Og Eric Dion Warrens adfær – der af personale i forretningen blev beskrevet som underlig, fik da også forhandleren til at ringe til politiet.

Da manden blev anholdt, viste BMW’en sig at stemme overens med den bil, som han blev set flygte fra banken i. Politiet fandt efterfølgende 5.000 dollars fra røveriet og flere kontanter på røveren selv.

De 20 års straf, han nu fået, er den maksimale i Texas for et bankrøveri af den karakter. Hvilken BMW-model, Eric Dion Warren ville købe, fremgår ikke af historien.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk