Ballade i F&F-land: Takker “The Rock” for at svine Vin Diesel til

Dwayne

Dwayne “The Rock” Johnson og Vin Diesel er ikke ligefrem kammerater, og det taler førstnævnte nu ud om i et større interview.

Hverken Dwayne “The Rock” Johnson eller John Cena står på rollelisten til de sidste to film i Fast and Furious-universet. The Rock er ikke ligefrem kammerat med Vin Diesel længere, og John Cena er ikke blevet bedt om at vende tilbage.

Men nu kaster Dwayne Johnson lidt mere lys over, hvorfor han ikke er med i det sidste af F&F-filmene. Og det er egentlige lige til. De to muskelbunder Johnson og Diesel kan ikke fordrage hinanden, fortæller førstnævnte i et større interview med Vanity Fair.

Flere års fjendskab
Striden tog sin begyndelsen i 2016, hvor Johnson på Instagram kaldte Vin Diesel for “a candyass” – en tøsedreng.Opslaget er senere blevet slettet igen, og Johnson indrømmer, at han ikke havde en af sine bedste dage, da han skrev teksten til opslaget. Omvendt står han ved sin mening om Vin Diesel.

– Jeg mente, hvad jeg sagde. Helt sikkert. Jeg mener, hvad jeg siger, når jeg siger det. Men at udtrykke det offentligt var ikke den rigtige ting at gøre, siger han.

Holdet takkede ham
Alligevel kan han ikke dy sig for at fortælle, at så godt som alle omkring F&F-filmene (altså pånær Vin Diesel, går vi ud fra) senere har takket ham for at fortælle offentlig om problemerne på filmsettet.

I interviewet afslører Johnson også, at han i sin tid kun sagde ja til Fast and Furious-rollen, fordi han blev lovet, at han ikke skulle spille overfor Vin Diesel i nogen scener overhovedet.

I interviewet giver Dwayne Johnson desuden sin udlægning af Vin Diesels udtalelser fra i sommer. Her fik Vin Diesel sagt, at han med hård hånd hjalp Johnson med at præstere bedre.

Det passer ifølge The Rock ikke helt. Faktisk overhovedet ikke.

– Modsat ham (Vin Diesel, red.) har jeg været mine ture rundt om blokken. Modsat ham, kom jeg ikke fra en verden af teater.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk