Reklame:

Baglygterne på helt ny Audi kan “tale”

For år siden fandt Mercedes ud af at gøre det med forlygterne – nu gør Audi det samme bare med baglygterne på den kommende Q6 e-tron.

Hidtil har Audi Q6 været en kina-model. Helt bogstavelig talt har en Q6 kun været noget, kinesiske bilister kunne få fat i.

Til gengæld er det med mulighed for en VR6-motor. Og det faktisk som den eneste model i hele VAG-koncernen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det ændrer sig, nu hvor Audi – dog som elbil- også tager modelnavnet til Europa. Og det er faktisk med noget ret blæret teknologi. Særligt i baglygterne.

Ud over lynopladning og en rækkevidde omkring 600 kilometer er den nye Audi nemlig spækket med teknologi. Grej der blandt andet gør baglygterne i stand til at kommunikere visse budskaber.

LÆS OGSÅ: Her er bilister helt ligeglade med elbiler – helt andet brændstof hitter

Lygterne, der består af LED-bånd og OLED-teknologi, kan bl.a. fortælle en for tæt kørende bilist præcis, hvad vedkommende er. Nemlig for tæt på. Lygterne kan også signalere, at der er fare forude eller andre forhindringer på vejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Lige nu har Audi kun prototyper af Q6 e-tron at vise frem. Derfor ved vi heller ikke, hvornår den eventuelt lander ude hos forhandlerne herhjemme.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?