Læserbil: Jimmis bæst af BMW 7-Serie

BMW E38 740I - Årgang 1995 - 19” fælge - Gevindundervogn - ond matgrå folie

På bare 25 dage har Jimmi transformeret sin gamle BMW 7-Serie fra morfar-slæde til ondt cruiser-bæst med brutalt V8-soundtrack

NB: Halløj! Den artikel, du nu skal til at læse, er første gang trykt i Boosted Magazine nr. 2 fra marts 2014.

Kan du genkende en bil på dens lyd? Jeg er personligt lidt skadet af at have boet over min fars gamle Volvo- og Renault-værksted, da jeg var dreng.

Derfor kan jeg genkende lyden af f.eks. en Volvo 850 – både motorens lyd, men også når døren lukkes. Og sådan har jeg det med flere modeller.


De seneste måneder er jeg dog begyndt at kunne genkende lyden af en helt anden bil. Mit lille kontor ligger nemlig lige ved siden af flere uddannelsesbygninger i Holbæk, og næsten hver eftermiddag hele efteråret buldrede det med fed motorlyd op ad den lille vej mellem bygningerne.

Det var 28-årige Jimmi, der skulle hente kæresten fra skole i sin matgrå BMW 7-serie. Jeg kunne godt høre, at der nok ikke ’kun’ lå en sekscylindret motor under den store motorhjelm. Men der gik lang tid, før jeg fik mulighed for at se bilen på tættere hold.


Og da jeg fik chancen, måtte jeg bare aftale et Boosted-photoshoot med Jimmi.

Bagkofangeren er faktisk original og senere tilpasset den nye, hjemmelavede udstødning

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder: