Aventadorens afløser spottet i det fri


Afgangsrørene sidder meget højt monteret på det, der formentlig er Lamborghini Aventadors afløser.

Vi skal lige understrege, at vi ikke ved det. Men vi har alligevel nogle gode grunde til at formode, at den bil, som triller rundt ude foran Lamborghinis fabriksfaciliteter i Sant’Agata, faktisk er Aventadorens afløser.

Og skal vi lige blive ved udstødningen for et en kort bemærkning, så ender den formentlig i et punkt, der er højere oppe end baglygterne. Hvor har vi set det før? McLaren Senna – præcis!

Som på Aventadoren er sidespejlene monteret på dørene, hvilket for os indikerer, at der her er tale om en heftigt modificeret Aventador, som muligvis skjuler sin afløser.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Og det meget grundigt. Men allerede nu ved vi, at bilen får en helt ny V12-motor. Den klarer sig uden turboer, men får til gengæld et skub fremad af en hybridpakke.

Lamborghini har dog allerede sagt, at man i 2023 vil løftet sløret helt for den nye V12-topmodel. Inden da skal SUV’en Urus gennem et facelift, og det samme skal den lille Huracan formentlig.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk