Auto Show: ‘Fart-amok’ på HELE Fyn har INTET med showet at gøre

15.200 glade gæster besøgte i den forgange weekend Auto Show 2017. Desværre forsøger Fyens.dk at få 105 fartovertrædelser på Fyn i weekenden til at lyde som noget, der er direkte forbindeligt med Auto Show. Nej!, siger Auto Show-arrangør Martin Poorhamidi.

Det var en meget glad chefredaktør for Boosted Magazine og Auto Show-arrangør, Martin Poorhamidi, der i den netop forgangene weekend kunne byde intet mindre end 15.200 gæster velkommen til den første udgave af Auto Show Denmark i Odense Congress Center.

Desværre forsøger Fyens Stiftstidende i en artikel bragt på Fyens.dk at kæde 105 fartforseelser begået henover weekenden på Fyn direkte sammen med afviklingen af Auto Show og det lovlige gaderæs i Tietgenbyen.


Af artiklen fremgår det, at Fyns Politi i weekenden den 2. og 3. september kunne udskrive 105 bøder, fordi bilister på Fyn havde ladet sig inspirere af den hastighed, der blev kørt med på et begrænset samt tydeligt indhegnet område af Odense Congress Centers grund under afviklingen af Auto Shows lovlige køreshow.

Det selvom Fyns Politis indsatsleder, Preben Ingemansen, der citeres i artiklen, gør det klart, at Fyns Politi ikke har noget belæg for at sige, at det er deltagere og gæster ved Auto Show i Odense Congress Center og det lovlige gaderæs, der er involveret i disse hændelser.

For Auto Show-arrangørerne er det ligeledes vigtigt at pointere, at den fart på 219 kilometer i timen, der i et enkelt tilfælde i løbet af weekenden blev målt på E20 Fynske Motorvej, skete på en motorcykel. Et køretøj, der på ingen måde kan forbindes med Auto Show, der henvender sig til bilentusiaster.

AUTO SHOW-ARRANGØR: FYENS.DK DRIVER HETZ MOD BILMILJØET
Alligevel fortsætter Fyens Stiftstidendes journalist en smædekampagne mod Auto Show Denmark. Også selvom Auto Show Denmark gennem utallige – men dog forgæves – henvendelser til Fyens Stiftstidende har forsøgt at få avisen til at dække weekendens begivenheder i netop Odense Congress Center.

Den ubegrundede sammenkædning mellem et fuldt ud lovligt arrangement under i øvrigt strengt kontrollerede rammer og 105 overtrædelser af færdselsloven fordelt over hele Fyn – og altså ikke kun i området omkring Odense og E20 Fynske Motorvej – ærgrer Martin Poorhamidi, der i en mail til Fyens.dk-journalisten skriver:

Vi har i årevis kæmpet en kamp for at få de ikke bilinteresserede til at forstå, at vi ikke er hovedløse bastarder, som udsætter andre for fare. Men når der findes folk som dig, bliver det ikke lettere for os at afholde noget under ordnede forhold”.

Arrangørerne bag Auto Show og Boosted Magazine-redaktionen hverken kan eller vil tage ansvar for de 500.000 bilister, som hver dag krydser motorvejsstrækningen på Fyn og eventuelle brudt på lovgivningen, der måtte opstå i den forbindelse.

Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som en direkte udhængning og hetz mod Auto Show i Odense Congress Center og det danske bilmiljø, når Fyens.dk forsøger at kæde strafbare handlinger sammen med vores arrangement“, udtaler Martin Poorhamidi, der trods den kedelige omtale skal være den første til at invitere Fyens.dk indenfor til Auto Show 2018, så misforståelser og uheldige sammenligninger kan ryddes af vejen én gang for alle.


Reklame: