Audi surmuler over Youtuber – brugte pressebil som redningsvogn


Selvom folk havde brug for hjælp efter de seneste ugers massive oversvømmelser i Tyskland, er Audi ikke helt tilfreds med, den måde en youtuber brugte en RS6’er på.

Hello comrades!

Måske kender du Misha Charoudins catchphrase fra dengang, han optrådte som Boosted Borris i Shmee150’s youtube-videoer.


Nu har virkelighedens Charoudins dog gjort sig upopulær hos Audis presseafdeling. Det sker, efter at Charoudins, som efter Boosted Borris-dagene har grundlagt sin egen youtube-kanal, har lånt en RS6 af presseafdelingen.

Det, han bl.a. har brugt bilen til, falder dog ikke i helt god jord i Ingolstadt.

For efter at Charoudin brugte RS6’eren til at køre frivillige og forplejning frem og tilbage på Nürburgring, som også blev ramt af vandmasserne, har Audi sendt ham en mail.

Uden at Charoudin har offentliggjort mailens indhold, er beskeden ifølge youtuberen ikke til at tage fejl af. Det er ikke sådan, man bruger en Audi fra Audis presseafdeling.

– Måske bedre skulle jeg have lavet nogle 300 km/t-Autobahn-testkørsler og rost bilen for sin topfart. Måske skulle jeg have parkeret bilen og talt om spec og pris, som andre journalister ville gøre, siger youtuberen i video, hvor han taler om ‘episoden’.

Misha Charoudin ender med at fortælle, at den hurtige Audi dog opførte sig eksemplarisk, da han havde nøglerne til den.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk