Lejet Audi R8 ramte 13 biler og smadrede i to dele


En Audi R8 ramte intet mindre end 13 parkerede biler i Paris-forstaden Nanterre – det hele endte med, at den tyske superbil brækkede over i to dele – chaufføren flygtede efterfølgende.

Sjældent har udtrykket ‘don’t be gentle, it’s a rental’ ramt hovedet så rent på sømmet, som det her tilfælde med denne sindssyge historie fra Frankrig.

I Paris-forstaden gik en bilist amok på vejene i en lejet Audi R8 V10 Spyder. Så meget at det lykkedes bilisten at ramme ikke bare én, ikke to, men hele 13 parkerede biler på sin vej.

Det hele før bilen delte sig i to. Den mægtige V10-motor landende ifølge politiets rapport flere meter fra vraget, så der har været smæk på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Men her hører det sindssyge i historien ikke op. På de sociale medier er flere videoer af øjeblikkene umiddelbart efter ulykken nemlig dukket op.

Lagde film på Twitter og flygtede
På en af videoerne ses en mand i bar overkrop. På fransk siger han, at bilen er godt krøllet, men at alle er okay.

Om han sad bag rattet i den blå Audi, er endnu uvist. Men da det lokale politi nåede frem til stedet, var manden forduftet. Politiet er nu i gang med at finde ud af, hvem manden er.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:En af beboerne i området fortalte senere, at man havde kunnet høre ‘høje motorlyde’ længe før selve ulykken, og at den blå Audi i løbet af aftenen havde haft flere forskellige chauffører.

Dette bekræftede politiet ifølge franske medier senere, og ordensmagten arbejder nu på at finde ud af, hvem der præcist sad bag rattet, da ulykken skete.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk