Reklame:

Audi PB18 e-tron har 760 hk, syret design og flytbart førersæde

Pebble Beach Automotive Week i Monterey er stedet, hvor bilfabrikkerne viser deres nyeste og vildeste biler frem. I år har Audi været på pletten med deres nye koncept, Audi PB18 e-tron.

PB18 er Audis vision for fremtidens supersportvogn – og ja, den kører kun på strøm. Men det er Audi Sport, som står bag alt det tekniske inkl. drivlinen, så der er garanti for masser af spas og løjer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Af samme årsag er der heller ingen selvkørende systemer i bilen, hvor føreren har 100 procent kontrol over alle funktioner. Det understreges af en ganske særlig detalje. Førersædet er nemlig placeret midt i bilen som i McLaren F1. Og skal du have en passager med, kan hele sædet, pedaler og instrumentering flyttes til venstre, så der bliver plads til en person mere. Det er dælme sejt fundet på.

HVAD KAN DEN?
PB18 vejer 1.550 kg, og den yder op til 760 hk fra sine tre elmotorer. Momentet er på 830 Nm, så 0-100 km/t tager lige under to sekunder. Topfarten hedder 300 km/t, og rækkevidden på batterierne skulle være omkring 500 km.

Men du skal nok vente en del år, før det bliver muligt at købe noget, der ligner PB18 e-tron. Der er ingen information om en egentlig produktion af bilen – endnu.

Se de flotte billeder her – og video længere nede:

Reklameblok:


 


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?