Audi lover: “Vi bygger flere RS-modeller”

Med Audis farvel til V10-motoren, R8 og den femcylindrede TT RS kunne man godt tro, at alt det sjove allerede er forsvundet fra modelprogrammet.

Den sportslige del af Audis modelprogram er ikke ved at dø. Tværtimod lover det tyske mærke, at fans og kunder har meget mere både af S- og RS-modellerne i vente. De kommer både som elbiler og hybrider.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Skoda får nyt logo: “Den flyvende pik forsvinder”

Altså inden den fra 2026 udelukkende står på nye elbiler. Og set fra den synsvinkel har Audi altså lidt travlt med at få nogle hybridbenzinere ud af fabriksportene. Men de kommer. Det lover Sebastian Grams der er chef for Audi Sport.

Også hvad angår R8’eren er der noget nyt. Til Autocar fortæller Audi-chefen, at mærket i øjeblikket overvejer flere konceptbiler som erstatning for den centermotoriserede sportsvogn.

Reklameblok:En ting har Audi dog allerede udelukket, selvom forbrændingsmotorens dage er i Ingolstadt er talte kommer den nemlig ingen fire cylindrede RS-model. Dermed nægter Audi at gå i Mercedes’ fodspor, som betyder at AMG i stor stil erstatter mærkets 4-liters V8’er med en to-liters, firecylindrede benziner.

Det er blandt allerede sket i A-Klassen. Ligesom den sidste C63 med V8-motor for længst er bygget. Ligesom det kommer til at ske for den næste E63.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk