Audi får nyt tilbud: Gi’ os Lamborghini for 11,2 milliarder dollars


VAG-gruppen har engang sagt ‘nej, Lamborghini er ikke til salg”. Det holder dog ikke en schweizisk investergruppe tilbage.

For selvom deres første bud på 9,2 milliarder dollars for fabrikken i Italien var offentligt, og lige så offentligt blev afvist af VAG-gruppen, holder Quantum Group sig ikke tilbage.

Tværtimod har investergruppen blot forøget købstilbudet med 2 milliard dollars. Eller 9,2 milliarder euro afhængig af hvordan Audi ønsker at blive betalt for at opgive kontrollen med fabrikken i Sant’Agata.

– Selvfølgelig står vi stadig ved vores tilbud. Når alt kommer til alt, har vi nøje afvejet og gennemtænkt vores beslutning omkring Lamborghini og vi tilbyder VAG-gruppen til gengæld, udtaler Rea Stark, der er Quantums talsmand, til nyhedsbureauet Reuters.VAG-gruppen har som sagt ret klart afvist Quantums tilbud, men vi ved endnu ikke om det forøgede tilbud er noget, der frister i det tyske.

Hvad angår Lamborghini, så har fabrikken for nylig løftet sløret for sin fremtid. I hænderne på VAG-gruppen, forstås. Her vil man nemlig satse på en portefølje af langt mere elektrificerede biler. Hvilket man foreløbig har afsat 1,5 milliarder euro i udvikling til henover de næste fire år.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk