Reklame:

Audi-chef: Jeg vil ha’ en elektrisk R8

Endnu er intet bekræftet. Men både Audis chefer og bestyrelse arbejder på grønt lys til en ny R8. Det bliver dog ikke, som vi kender modellen.

Endnu er intet bekræftet. Men mere og mere tyder på, at dagene for den mægtige V10-motor er talte. I hvert fald i Audi-regi. I et interview med Autocar fortæller chefen for Audi Sport,Sebastian Grams,  at både direktører og bestyrelse arbejder for grønt lys til en Audi R8-efterfølger.

Den bil bliver dog ikke, som vi kender den. I stedet fortæller Audi Sport-chefen, at han meget gerne ser en elektrisk R8 sat i produktion.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg kæmper for en (R8-efterfølger, red.) og det samme gør bestyrelsen. Lige nu kigger vi i forskellige retninger på forskellige koncepter, men retningen er elektrificering.

– Hvis jeg får det, som jeg vil have det, bliver det en elbil.

Uanset hvad Audi bestemmer sig for, lover Sebastian Grams, at bilen vil være bygget i lige så høj kvalitet som den nuværende R8. En bil der for en stor dels vedkommende bygges i hånden og ikke på samlebånd.

– Vi vil gøre alt for at holde fast i håndværket. Hvis der kommer en Audi R8-efterfølger, vil vi forsøge at gøre det på samme måde. Det er nemlig vigtigt for kunderne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?