Sådan forsøgte bilist at snyde sig fra konfiskation af bil

Tilbage i juni kørte en 20-årig mand forbi en fotovogn med 101 km/t, hvor han måtte køre 50. Efterfølgende forsøgte manden at sælge bilen for at undgå konfikstatfion - det er han nu dømt for.
Foto: Købehavns Politi

Tilbage i juni kørte en 20-årig mand forbi en fotovogn med 101 km/t. Han måtte køre 50 km/t. Efterfølgende forsøgte manden at sælge bilen for at undgå konfikstatfion – det er han nu dømt for.

En vanvidsbilist erkendte tirsdag i retten, at han forsøgte at sælge sin Mercedes rent proforma til en ven, da han tilbage i juni blev blitzet med 101 kilometer i timen  i Vallensbæk og dermed stod til få bilen beslaglagt.

Nu er bilen konfiskeret, og den 20-årige mand er dømt skyldig. Han skal 20 dage i fængsel, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

– Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel – så bliver bilen konfiskeret – også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ, siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Udover konfiskationen af og de 20 dages fængsel, fik den 20-årige også en bøde og frakendelse af førerretten i 3 ½ år. Han modtog dommen.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk