At få en Mustang lastet? Det kan IKKE gå galt

Another day, another Mustang crash. Her er endnu et eksempel på, hvordan dumheder har givet Ford Mustang et dårligt ry.

Eller… Det kan det faktisk godt. Man skal bare være klodset nok.

“Another day, another Mustang crash” som vores engelsk-talende kolleger ville sige det. Og det er lige præcis, hvad vi har her.

Nemlig en Mustang der kommer galt afsted. Så selvfølgelig har det spredt sig som en steppebrand på det store internet.

Indrømmet, i begyndelsen ser det ud til at gå mere end fint. Manden bag rattet i Mustangen triller stille og roligt bilen fremad på ramperne, der går op til lastbilens lukkede lad. Alligevel er det her, at tingene begynder at gå skævt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For på et tidspunkt stopper Mustangen. Formentlig fordi ham bag rattet vil sikre sig, at han har baghjulene helt fri af ramperne. Det har han – selvfølgelig – ikke. Mustangens skæbne er bedstemt, da manden sekundet efter træder på speederen, hvilket får smidt hjulene rundt i sådan en hast, at det ramperne skyder bag ud.

Faktisk er der så meget fart på, at ramperne sender drengen i udkanten af billedet i gulvet. Eller skulle vi sige cement-underlagt? Stille ligger han i hvert fald – og det meget pludseligt.

Another day, another Mustang crash…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Please carefully load the car into the trailer, okay? from IdiotsInCars

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk