Aston Martin frigiver lyden af den sidste Vantage med V12-motor


Egentlig har vi allerede hørt lyden fra den sidste Vantage med V12. Men Aston Martin mener, at vi godt kan tåle lidt mere.

Det er ikke mange dage siden, Aston Martin fortalte, at de vil sende en sidste Vantage med V12-model på gaden. Med nyheden sendte englænderne en lille smule lyd. Men på fabrikken mener de, at vi sagtens kan klare lidt mere.

Så her er en (h)jule-hilsen med lyd på. I videon får vi desuden et glimt af den velkendte Vantage-bagende. Med V12-motoren får den dog en massive spoiler monteret.

Rygterne vil vide, at den sidste V12 Vantage vil få tilnavnet ‘RX’ – præcis som dens forgænger fik i 2008. De seneste spionbilleder af bilen tyder på, at den store spoiler dog langt fra er den eneste udvendige modificering, som Aston har tænkt sig at give bilen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det forventes, at den sidste V12 Vantage vil have samme 5,2-liters V12-motor, som ligger i V12 Speedster, under hjelmen. Det betyder 700 hestekræfter og 753 Nm under højre fod. Speedsteren går fra 0 til 100 km/t 3,4 sekunder.

Men hvor vild Vantage’n bliver, er Aston Martin altså endnu ikke klar til afsløre.

Artiklen fortsætter efter videoen:

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk