Arturs Alfa ruller på vilde 20″ hjul

Alfa fra Wheel-parts

Det siges, at man ikke er en rigtig mand, før der har stået en Alfa Romeo i garagen. Artur er gået hele vejen.

For han ejer ikke bare en Alfa Romeo. Han ejer en Giulia med mere end bare et par ekstraudstyrs-krydser fra fabrikken. Bilen skulle han dog på grund af corona vente 9 måneder på. Farligt meget tid til at tænke custom-tanker i. 

Så da bilen endelig kom til Danmark, gik Artur straks i gang. Turen gik til Wheels-parts i Rødovre, hvor bilen først blev udstyret med Supersprint-udstødningssystem. Komplet med godkendelse og det hele. Det, siger Artur, giver lidt mere liv i den ellers motormæssigt stille Alfa.

Herefter fik undervognen sig en tur. Med Eibach-sportsfjedre er bilen kommet 25 cm tættere på asfalten. Og det er hele vejen rundt. Altså uden at det er gået udover komforten. Du får altså ikke nyresten af en tur i den røde italiener her. Et hovedbrud har Alfa’en dog givet Artur. Den har nemlig ikke været nem at finde fælge til. Det krævede en del overvejelser, før valget faldt på et sæt IMAZ-hjul. De hedder noget så usexet som FF 689. Men skidt med det – når farven spiller.

Og det gør den. Artur er nemlig gået efter noget af en kontrast med fælge i en grundfarve af bronze og kant i blank sort. Foran er de 8,5″ brede, mens der er plads til hele 10″ i bredden bagtil.

Alfa fra Wheel-parts

– Jeg gider ikke have en bil som alle andre med farver i sølv og sort. Det bliver for standard til mig. Det må meget gerne blive specielt, siger Artur.

Han er i øvrigt slet ikke færdig med bilen. Næste trin er noget kulfiber. Og han ved allerede, hvor det skal placeres. Nemlig i fronten, langs siderne og så bagpå. Selv siger Artur, at bilen herefter vil være ‘færdig’. Vi tillader os at tvivle, for mere vil jo ofte have mere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilen kører allerede på 20″ hjul. Og selv hvis det ‘slutter’, når bilen er udstyret med en gang kulfiber, kører Artur i den grad rundt i en bil, du bestemt ikke ser på et hvert gadehjørnet. Og det er altså ikke kun, fordi Alfa Romeo ikke er det bedst sælgende bilmærke i Danmark.

Se billederne herunder og besøg Wheel-parts her!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk