Arrig bilist anholdt – nægtede at stoppe for ‘det falske politi’

foto: politi.dk

At politiet også kan være klædt i civil havde en kvindelig bilist fra Randers mere end svært ved at tro på, da en civil patrulje ville minde hende om at tænde baglygterne.

Torsdag aften i sidste uge havde en kvindelig bilist i det nordlige Randers mere end svært ved at tro på, at Østjyllands Politi stoppede hende, fordi hun kørte rundt uden lys i baglygterne på sin bil.


Ifølge døgnrapporten kørte kvinden hastigt fra stedet, selvom begge betjente viste deres legitimation. Baglygterne forblev slukket.

LÆS OGSÅ: Den omvendte situation – Falsk betjent fanget: forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje


Det fik betjentene og yderligere en uniformeret patruljevogn til at eftersætte kvinden med horn og blink. Efter en tur på to kilometer lykkedes det at få kvinden til at standse. Det blev stemningen dog ikke bedre af. Faktisk begyndte kvinden at råbe skældsord efter betjentene og at gøre så kraftig modstand, at betjentene lagde hende i håndjern.

Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt betjente et større kontantbeløb, som blev beslag på stedet, fordi kvinden skylder i skat.

Kvinden er nu sigtet for ikke efterkomme politiets anvisninger og for at fornærme politietBoosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk