Arrangør af Danmarks største bilfestival: “Politiets hetz mod biler dræber os”

DHB

Du har sikkert hørt om politiets vilde jagt på danske bilentusiaster – nu risikerer det at få katastrofale konsekvenser for Danmarks største bilfestival.

Danmarks Hurtigste Bil – eller blot DHB – er bilentusiasternes Roskilde Festival, og i den kommende weekend er det endelig blevet tid til at mødes på Padborg Park, hvor DHB-festivalen holder til i dag. Efter to år med corona-nedlukning er DHB tilbage, og alle med benzin i blodet kan mødes og nyde de firhjulede under ordnede forhold.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Men måske det bliver sidste gang, for noget er markant anderledes i år, fortæller Tom Pedersen, ejer af Padborg Park og arrangør af Danmarks Hurtigste Bil.

“Politiets hetz mod bilmiljøet i Danmark har sat billetsalget helt i stå – folk tør simpelthen ikke at møde op til en actionfyldt weekend i bilernes tegn. Jeg bliver hver eneste dag bestormet med mails og opkald, hvor folk spørger, hvad vi gør ved politiet. Svaret er enkelt – hvad kan vi stille op? Hvis det ikke får en markant ændring, så bliver det absolut sidste gang nogensinde, at vi afholder DHB på Padborg Park.”

Som du har kunne læse her på Boosted.dk og hos andre danske medier den seneste tid, er politiet begyndt at slå hårdt ned på biler med selv relativt små modifikationer. Mange har endda oplevet at få beslaglagt bilen, blot fordi politiet har en formodning om ændring af udstødning eller motorstyring.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

“Vi støtter selvfølgelig ikke op omkring ulovlige biler, men den nuværende hetz mod bilentusiaster er så vanvittig, at man får beslaglagt sin bil blot ved at have skiftet bilens bagpotte ud – det er altødelæggende for bilmiljøet i Danmark”, fortæller Tom Pedersen til Boosted.dk.

Tom Pedersen kommer med en tydelig appel til de danske myndigheder. “Få ro på den høje pistolføring hos politiet – eller se Danmarks Hurtigste Bil blive afholdt for allersidste gang.”

Så er du en af dem, der har fravalgt DHB 2022 den kommende weekend pga. frygten for at få bilen konfiskeret på baggrund af småting, så er det NU du skal støtte op og købe billet til DHB.

Det er ikke forbudt at låne din mors helt originale bil til at køre derned i – DHB vil stadig flyde med vilde racerbiler, hæsblæsende drifting og meget, meget mere for alle med benzin i blodet. Så der er masser at opleve, selvom du ikke selv tager din egen bil med.

Reklameblok:

LÆS MERE OM DHB OG KØB BILLET HER!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk