Apple ansætter Lamborghini-mand: Skal arbejde på ‘hemmelig’ bil


Det er lykkedes Apple at overtale en af Lamborghinis mest erfarne kræfter til at skifte spor. Han skal dog stadig arbejde med biler.

Du ved nok ikke, hvem han er. Men for Apple, der i al hemmelighed, som alligevel ikke er mere hemmeligt end at alle udmærket er klar over det, er Luigi Taraborrell guld værd.

Luigi Taraborrell har arbejdet for Lamborghini de sidste 20 år. Men nu skal han altså arbejde for Apple. Mere specifikt skal han arbejde på en ‘tophemmelig’ elbil. Apple har angiveligt arbejdet meget længe på projektet, og flere gange er det gået i vasken.

Blandt andet faldt en aftale mellem Apple og Hyundai/Kia sammen sidste år. Apple projektet, som har tilnavnet ‘Titian’, lever dog stadig. Og nu skal de altså bruge Luigi Taraborrells hjælp. Taraborrells CV tæller blandt andet arbejde på modeller som SUV’en Urus, den lille Huracan og specialmodellerne Centenario og Veneno. Bare for at nævne nogle af mandens seneste meritter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Taraborrell er dog ikke den eneste fra bilindustrien, Apple har hevet ind i folden. Tidligere i år lykkes det teknologi-giganten at ansatte en Ford-mand med speciale i selvkørende teknologi. Ifølge Bloomberg ansatte Apple derudover ‘hundredvis’ af tidligere BMW, Volvo, Mercedes, Rivian og Tesla-folk sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk