Reklame:

Ansatte såret af eksplosion – Toyota stopper produktion af populære modeller

Toyota har sat produktionen på flere samlebånd – heriblandt det hvor RAV4 bygges, i stå. En eksplosion er årsagen. To ansatte er kommet til skade.

Toyota er blevet tvunget til at standse produktionen på seks fabrikker i Japan på grund af et forsyningsproblem. Det forlyder, Toyotas fabrikker vil være nede det meste af onsdag i denne uge.

Det hele skyldes en eksplosion hos en underleverandør.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Eksplosionen fandt sted mandag eftermiddag og sårede to arbejdere, den ene i 30’erne og den anden i 40’erne. En af mændene blev kørt på hospitalet til behandling.

Sprængningen skete i fabrikkens tørreovn, som køler varmt stål, skriver erhvervsmediet Nikkei Asia. Årsagen til ulykken er fortsat ukendt. Men underleverandøren er i gang med undersøgelser, der skal kortlægge årsagen.

LÆS OGSÅ: Bilist får fængselsdom for at køre alt for snedigt over Storebælt

I alt er eksplosionen skyld i, at Toyota må standse produktionen på ti samlebånd fordelt på seks fabrikker. Det er ikke længe siden, at japanerne måtte træffe lignende beslutning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tilbage i begyndelsen af september var det dog mærkets egen fejl, der lagde hele produktionen ned. Læs mere om det her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?