Andreas fra Aalborg er danmarksmester i karrosseriteknik

Foto: DM i Skills

Andreas fra Aalborg har vundet DM i Skills 2022 for karrosseriteknikere. Lørdag blev han hyldet af Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og formand for EuroSkills 2022, i Høng.

Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene på 49 erhvervsuddannelser.

Her kunne Andreas Christensen lade sig hylde som Danmarks bedste karrosseritekniker. Han er i lære hos Indkilde Auto og går på College360. Det skriver Industriens Uddannelser i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Jenniefer gav drengene baghjul – udlært mekaniker med et 12-tal

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Det er da lidt vildt at have vundet – det havde jeg ikke lige regnet med. Men det føles rigtig godt. Der har været tryk på fra morgen til aften, så det bliver godt at komme ud og fejre det med kammeraterne, lød det fra Andreas efter kåringen.

Vindere blev hyldet
Ved afslutningsceremonien deltog statsminister Mette Frederiksen med en videohilsen til deltagerne, hvor hun bl.a. understregede deres betydning for den grønne omstilling.

– Det I kan, er helt afgørende for den grønne omstilling. En grøn omstilling som er nødvendig i Danmark og i verden. […] Danmark har brug for, at der er mange flere unge, der gør som jer, lød det fra statsminister Mette Frederiksen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og formand for EuroSkills 2025 overrakte trofæer til vinderne. Han benyttede også muligheden for at hylde deltagerne for deres indsats.

– I dag hilser jeg på stjernerne. For det er I jo. I er ungdommens stjerner […] I er stjerner i jeres eget liv. I er rollemodeller. For alle de unge, der er i tvivl. Når de ser jer folde jer ud, så tænker de: ”Sådan vil jeg også være, sådan vil jeg også gøre”, sagde Poul Nyrup Rasmussen.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk