Anden gang på to dage: Plakat-fuld kvinde mister kørekort og bil

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

To gange på bare to dage har Østjyllands Politi taget kørekort og bil fra bilister, som havde fået alt for meget sprit indenbords.

Mandag eftermiddag kørte en 41-årig mand alt for hurtigt gennem Randers. Af en fotovogn blev han målt til at køre mindst 114 km/t i 50-zone. Da politiet senere fik fat i manden, røg både kørekortet og bilen på stedet.

Og nu har en 49-årig kvinde meldt sig i samme kor af vanvidsbilister. Og det bare dagen efter – endda i samme politikreds.

Kvinden tiltrak sig polities opmærksomhed, da en anden bilist ringede 114 og advarede om, at en bil slingrede meget usikkert rundt på Djurslandsmotorvejen. Og da politiet fik fat i kvinden, gik det op for dem, hvorfor hun var set slingre skiftevis mellem yderste vognbane og nødsporet flere gange.LÆS OGSÅ: Politiet siger, han kørte 236 km/t – Lamborghini-ejer vil hellere i fængsel end at miste bil

Hun blæste nemlig alkometeret et godt stykke over 2. Dermed gjorde hun sig skyldig i vanvidskørsel. Siden 31. marts i år har en promille over 2, for høj fart og en række andre færdselsforseelser nemlig være at siddestille med vanvidskørsel.

Til TV2 Østjylland fortæller politiet, at de er meget glade for, at den anden bilist – en 48-årig mand – ringede til dem. Det var da også ham, der ved at køre ind foran kvinden, fik stoppet hendes kørsel, og holdt hende tilbage, indtil ordenmagten kunne tage over.

Reklame-video:

Flere billeder: presse-fotos.dk

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk